top of page
53220420_2705688482782326_69012880855526

APPTOWN NORTH - LOCUINTA TA IN NORDUL BUCURESTIULUI!

APPTOWN PROPERTY prezinta AppTown North, un imobil rezidential ce isi propune sa iti ofere o experienta deosebita de locuire in nordul Bucurestiului.
Amplasat in vecinatatea cartierelor Aviatiei si Pipera, pe Bd-ul. Pipera nr 1-2E, accesul se realizeaza cu usurinta din si inspre orice locatie din Bucuresti, atat cu mijloace de transport proprii, cat si cu mijloace de transport in comun. La numai 10 min. sunt localizate statiile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu, centrele comerciale - Mall Pipera, Mall Promenada si Mall Baneasa, iar la numai 15 minute, te poti bucura de frumusetea parcului Herastrau.
AppTown North iti ofera locuinte intr-o zona selecta a capitalei si de ce nu, in proximitatea locului tau de munca, cu cat mai multe facilitati, pentru un trai relaxant si placut intr-un mediu linistit si ferit de trafic.
Ansamblul este compus din 86 de apartamente, este construit intr-o singura faza si cuprinde 2 scari cu regim de inaltime P+4E+5E retras pe o suprafata totala construita de 10000 mp, oferind apartamente cu 2 camere cu suprafete cuprinse intre 66 si 70 mp construiti si apartamente cu 3 camere avand suprafete cuprinse intre 85 si 127 mp construiti, la preturi foarte accesibile, ce urmeaza a fi predate complet finisate in luna august 2019. Fiecare apartament beneficiaza de locuri de parcare proprii, cai de circulatie supraterane, alei pietonale, spatii verzi, racorduri la toate utilitatile publice si acces stradal direct in Bulevardul Pipera.
Finisajele sunt de inalta calitate in concordanta cu standardele si exigentele actuale, iar materialele folosite provin de la distribuitori de top.
Proiectul ofera solutii cat mai eficiente pentru a asigura locatarilor confortul necesar, atat in interiorul apartamentului cat si in exteriorul lui. Astfel ca, exista parcare exterioara amenajata langa imobil si parcare interioara acoperita, ambele dispunand de locuri spatioase si usor accesibile.
Proiectul beneficiaza de experienta si specializarea firmei de arhitectura BAP, care a proiectat cladirea Ethos House, cladire apreciata de arhitectii din Bucuresti, cu o identitate aparte ca si AppTown North.
Viziteaza AppTown North - stand C27` in cadrul Salonului Imobiliar Bucuresti.

bottom of page