top of page
53220420_2705688482782326_69012880855526

ATRIA URBAN RESORT ISI LANSEAZA OFERTA COMERCIALA LA SALONUL IMOBILIAR BUCURESTI

Străulești Lac Alfa SA, companie deținută de SIF Moldova și Cityring Property anunță dezvoltarea unui proiect rezidențial de proporții, totalizând 1.400 de apartamente, ce urmează să fie dezvoltat în patru faze până în 2023, cu o valoare de peste 100 milioane de EUR.
Noul proiect se construiește în sectorul 1, zona lacului Străulești, în vecinătatea Colosseum Retail Park, pe un teren de nouă hectare. Prima fază, cuprinzând un total de 160 de apartamente (studio-uri, două și trei camere), un parc privat și o piscină dedicată rezidenților, este deja în construcție și urmează să fie livrată în trimestrul III 2019.
”Atria Urban Resort este un concept complet nou în piață, iar pentru dezvoltarea acestuia am colaborat cu compania londoneză JTP Arhitects, specializată în planificarea comunitară. Cu o viziune ce pune oamenii în centrul procesului de proiectare, am obținut un proiect unde 75% din suprafață va fi acoperită de parcuri interioare, spații verzi, alei și parcaje, integrate într-un concept unitar de pesiagistică”, explică Liviu Lepădatu, CEO, Cityring Property, investitor în cadrul proiectului.
Pe lângă facilități precum locuri de joacă, piscină, alei pietonale, sau spații special amenajate, unde copiii pot interacționa cu natura, ansamblul va beneficia de un Community Manager ce va avea rolul de a organiza evenimente pentru rezidenți, de la programe de parenting și educaționale, la petreceri, propuneri pentru petrecerea timpului liber, expoziții, sau spectacole.
În prima fază sunt puse spre vânzare studio-uri în suprafață utilă de 40 mp, apartamente de două camere (cu suprafețe totale utile între 50-60 mp) și apartamente de trei camere (cu suprafețe totale utile între 65 -85 mp). Prețul mediu de vânzare este de 1.150 EUR/ mp util + TVA, astfel încât majoritatea apartamentelor se încadrează în TVA de 5%. ”Proiectul nostru se adresează cu precădere familiilor tinere, oferind o calitate superioară a locuirii la prețuri accesibile, într-o zonă urbană, cu infrastructura în plină dezvoltare”, mai spune Liviu Lepădatu.

bottom of page