top of page
53220420_2705688482782326_69012880855526

CONCLUZII IN URMA PRIMULUI TARG IMOBILIAR AL ANULUI: CRESTEREA PRETURILOR APARTAMENTELOR VECHI INCEPE SA INCETINEASCA, PE FONDUL CRESTERII ACCELERATE A OFERTEI DE LOCUINTE NOI

București, 5.03.2018 – Peste 10.000 de persoane au trecut pragul Salonului Imobiliar București, primul târg de profil din acest an, organizat week-endul trecut la Palatul Parlamentului. SIB este singurul eveniment din piață unde sunt expuse atât oferte din ansambluri noi, cât și de pe piața veche.

• Creșterea prețurilor apartamentelor vechi începe să încetinească, pe fondul creșterii accelerate a ofertei de locuințe noi.
• Crește numărul ansamblurilor de proporții - mini-cartiere cu facilități incluse - : Onix Park – 2.000 de apartamente, H Pipera Lake – 1.350 de apartamente, Arbo Residence – 1.000 de apartamente, Arcadia Apartments Domenii – 800 de apartamente, Luxuria Domenii – 630 de apartamente.
• Fiind primul târg după aprobarea programului Prima Casă, o mare parte a cererii s-a îndreptat către locuințe care se încadrează în acest program.
• S-a făcut remarcat și un alt segment de clienți care dispun de cash pentru achiziție și nu se finanțează de la bancă: ei caută apartamente în proiecte premium din zonele ultra-centrale, centrale și cea de nord.
Ajuns la a patra ediție, Salonul Imobiliar București (SIB) a devenit cel mai mare târg de profil, ocupând integral trei săli din cadrul Palatului Parlamentului. Următoarea ediție este programtă pentru 7-9 septembrie 2018.


****
DESPRE SALONUL IMOBILIAR – Ajuns la a patra ediție, Salonul Imobiliar București a devenit cel mai mare târg de profil. Face parte din portofoliul K Group, un consorțiu de companii active în domeniul organizării de evenimente, cu o cifră de afaceri anuala cumulată pe grup de 2,5 milioane EUR. Povestea K Group începe în urmă cu 18 ani, când a pus bazele Bon Mariage, prima agenție full service de organizare de nunți. În 2007 a început să organizeze târgul de nunți, Mariage Fest, care are în prezent trei ediții pe an, cu o medie de 7.500 de vizitatori per ediție, iar din 2012 organizează anual Salonul Auto Moto, un eveniment maraton cu un trafic de 50.000 de persoane. Cu Salonul Imobiliar, K Group închide un cerc al evenimentelor pe care le organizează pentru cele mai importante momente din viața unei famili: nunta, achiziționarea unui autoturism și a locuinței.

bottom of page