top of page
53220420_2705688482782326_69012880855526

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR @SIB

Impact Developer & Contractor este dezvoltatorul imobiliar cu experiență de 28 de ani pe piață, care se bucură de încrederea clienților săi. Prezența la Salon Imobiliar București dovedește interesul de a intra în contact direct cu cei interesați de achiziția unui apartament. Aceștia vor găsi la standurile Greenfield Residence și LUXURIA Domenii Residence oferte speciale la apartamentele de 2, 3 și 4 camere, valabile doar pe perioada târgului imobiliar.
„Așa cum i-am obișnuit pe vizitatorii târgului, venim și de această dată cu concepte creative, unice, cu instrumente interactive, întrucât ne dorim ca prima impresie a vizitatorilor să fie una pozitivă, să putem recrea puțin din atmosfera conceptului fiecărui ansamblu rezidențial din portofoliul Impact,” susține Răzvan Ionescu, Director de Marketing.
Proiectele Impact Developer & Contractor sunt de interes pentru publicul larg, întrucât acoperim două segmente de piață: upper medium cu Greenfield Residence și premium cu LUXURIA Domenii Residence.
Gândit ca un mic oraș îmbrățișat de Pădurea Băneasa, Greenfield Residence, localizat în Sectorul 1, este un cartier rezidențial cu apartamente finalizate, în care doritorii se pot muta imediat. Comunitatea formată, de peste 4500 de locuitori, este una închegată, iubitoare de natură, care apreciază timpul petrecut în aer liber și activitățile sportive.
Punctele forte ale ansamblului sunt: construcții construite cu responsabilitate, cadrul natural conferit de pădure, acces securizat, pază permanentă, transport în comun, două căi de acces către cartier, aer curat și facilități care creează confortul unui orășel în dezvoltare.

LUXURIA Domenii Residence este un proiect exclusivist, de interes pentru cei care preferă condiții premium și distanțele mici către puncte culturale și de relaxare ale orașului, fiind atractiv mai ales pentru cei care vor activa în corporațiile găzduite de noile clădiri de birouri aflate în construcție în zona Domenii – Expoziției.
Achiziția unui apartament în acest ansamblu este o alegere bună, atât din perspectiva unei locuințe, cât și ca investiție. Arhitectura proiectului a fost premiată de către International Property Awards, fiind în curs de certificare BREEAM, iar zona este în plină dezvoltare, oferind acces facil către punctele cheie de interes din oraș.
Viitorii locuitori vor beneficia de facilități moderne (parcare exclusiv subterană, networking lounge, sală de fitness, locuri de joacă), tehnologie de ultimă generație, fiind primul ansamblu care integreză soluții Smart Home și ambient plăcut, cu spațiu verde dispus pe 9650 mp și 10 grădini tematice.
Timp de 3 zile întâmpinăm publicul cu oferte speciale, valabile exclusiv prin prezența la standurile Greenfield Residence și LUXURIA Domenii Residence, din cadrul Salonului Imobiliar București.

bottom of page