top of page
53220420_2705688482782326_69012880855526

INVESTITII DE PESTE 100 MILIOANE EUR IN NOI PROIECTE CU PESTE 6.000 DE UNITATI REZIDENTIALE, PREZENTE IN PREMIERA LA SALONUL IMOBILIAR BUCURESTI

Noi proiecte rezidențiale cu peste 6.000 de apartamente vor fi prezente în premieră la ediția a șasea a Salonului Imobiliar București, care începe vineri, 1 martie la Palatul Parlamentului. Executivul a aprobat săptămâna trecută plafonul total de garantare aferent Prima Casă 2019, cu fonduri totale de 2 miliarde de lei.
"Cumpărarea unei locuințe a fost și a rămas un vis și o investiție deosebit de importante pentru orice familie sau tânăr aflat la început de carieră. Anul 2018 a marcat primul deceniu de existență a programului guvernamental Prima Casă în România, iar cele peste 260.000 de garanții și promisiuni de garantare acordate în acest interval confirmă notorietatea și eficiența programului, aflat la etapa maturității. 2019 aduce procesului de acordare a garanțiilor atribute noi, de simplificare și digitalizare, prin integrarea unei aplicații de automatizare a colectării datelor. Timpul necesar soluționării solicitărilor poate fi considerabil diminuat, iar riscul de eroare redus la minim. Echipa FNGCIMM este pregatită să răspundă solicitărilor de garanție cu procese operaționale optimizate. Îi putem sprijini pe beneficiari în achiziția unei locuințe, în planurile de investiții, în dezvoltarea personală sau în proiectele de demarare a unei afaceri" a declarat Gheorghe Lăpădat, Director General al Fondulului Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii, cu ocazia demarării primului târg imobiliar al anului – Salonul Imobiliar București.
City Point, ansamblul binecunoscut din zona Aviației, se extinde. Point Development lanseaza în cadrul SIB o noua fază a proiectului City Point, respectiv 406 apartamente în 3 blocuri. Totodată, dezvoltatorul lansează și prima etapă din Green Point, un ansamblu ce va fi dezvoltat pe terenul fostei fabrici de sticlă Siteh de pe bulevardul Basarabia. În total, noul proiect va aduce 800 de unitati pe piață în mai multe faze; prima fază avâd în derulare 147 de apartamente. New Point, ansamblul rezidențial din zona de Nord a Capitalei, aduce la SIB a 3 a fază a proiectului, însumând 136 de unități.
Prime Kapital prezintă în premieră la SIB Marmura Residence, un proiect dezvoltat pe o suprafață de 15.000 mp, lângă stația de metrou Jiului din zona Bucureștii Noi, oferind 458 de apartamente de 1-4 camere. Pe lângă arhitectura modernă, jocul de înălțimi al celor 5 clădiri garantează un aport de lumină naturală pe tot parcursul zilei. În plus, clienții vor beneficia de spații verzi generoase în curtea interioară, un parc urban pe treptele ansamblului, precum și acoperișuri verzi și un lounge generos. Totul este completat de o galerie ce include cafenele, restaurante, sală de fitness, farmacie, și alte servicii complementare.Sud Rezidențial lansează la SIB patru noi proiecte, totalizând peste 4.000 de apartamente:
1. Noul Top House Residence, Metalurgiei Park - 500 unități locative;
2. Noul Confort Urban Residence. Rahova. Sector 5 - 600 unități locative;
3. Noul proiect Joy Galaxy Residence Berceni, metrou Leonida – 1.000 unități locative;
4. The Grand Kristal Residence City, zona Metro Berceni, Metalurgiei – 2.000 unități locative.
Dezvoltatorul ansamblului Cartierul Solar lansează conceptul ELA HOMES, o serie de proiecte premium în zone cheie ale Bucureștiului. Primele două sunt Ela Băneasa (16 unități în zona Băneasa) și Ela Victoriei (64 de apartamente în apropiere de Piața Victoriei).

158 West este cel mai nou proiect rezidențial care se prefigurează pe harta vestică a Bucureștiului, aducând în prim-plan un concept proaspăt, inovativ și funcțional, adresat celor care își doresc un stil de viață liber, practic și conectat la toate facilitățile orașului. Experiența inegalabilă în domeniul construcțiilor a
Aedificia Carpați și expertiza în materie de inovație și tehnologie a Therme, aflate împreună sub umbrela dezvoltatorului Skyline, materializează un proiect de anvergură cu 185 de locuințe, divizate în garsoniere, apartamente cu 2 și 3 camere, menite să răspundă celor mai complexe nevoi în materie de spațiu și facilități.

Agenția Optimum Group lansează la SIB Green Future Mogosoaia, un nou ansamblu de 78 vile, cu arhitectură modernă și o zonă de agrement cu teren multifuncțional de sport, piscină și loc de joacă pentru copii.
Proiectele demarate anterior, care își continuă fazele de dezvoltare vor fi și ele prezente la SIB. Astfel, printre expozanți enumerăm: Arcadia Apartments Domenii, Cartierul Solar, Stegarului Boutique Apartments, ISG Residence, Atria Urban Resort, Pallady Towers, AFI City Bucureștii Noi, Citta, H Pipera Lake, Metropolitan, Vita Bella, Aqua City, Greenfield Residence, Luxuria Domenii Residence, Quadra Trees, Vivenda Hercesa, DaVinci Residence, Arbo Residence Mogoșoaia, City Land, Optimum, AppTown, 21 Residence, Romco Rezidențial, Ambasador, Spazio, Exigent, Triplea Residence, Trend Residence, Palladium sau Ivonco. Totodată, așa cum s-a impus pe piață deja, Salonul Imobiliar București prezintă într-o zonă special dedicată oferte din piața veche: garsoniere, apartamente cu două, trei și patru camere sau case.
Programul evenimentului:
Vineri, 1 martie: 12.00 – 19.00, ultima oră de intrare în Palatul Parlamentului – 18.00.
Sâmbătă, 2 martie: 10.00 – 19.00, ultima oră de intrare în Palatul Parlamentului – 18.00
Duminică, 3 martie: 10.00 – 18.00, ultima oră de intrare în Palatul Parlamentului – 17.00.

bottom of page