top of page
53220420_2705688482782326_69012880855526

PRINCIPALELE CONCLUZII IN URMA SALONULUI IMOBILIAR

Aproximtiv 8.800 de persoane au trecut pragul Salonului Imobiliar București, organizat week-endul trecut la Palatul Parlamentului.

 Odată cu noile proiecte lansate la SIB se remarcă interesul dezvoltatorilor pentru produse ce oferă o calitate superioară a locuirii, cu numeroase facilități, dar și evenimente gândite pentru rezidenți.

 Consultanții imobiliari au venit și cu produse gândite pentru românii din diaspora, care doresc să investească banii economisiți în sectorul imobiliar local.

 O mare parte a cererii s-a îndreptat către locuințe care se încadrează în programul Prima Casă, dat fiind că doar 25% din plafonul alocat pentru acest an mai este disponibil.

 Studenții din provincie care încep în curând un nou an universitar au putut găsi oferte de închiriere, Salonul Imobiliar București fiind singurul unde sunt expuse atât oferte de pe piața nouă, cât și din cea veche.

Ajuns la a cincea ediție, Salonul Imobiliar București (SIB) a devenit cel mai mare târg de profil, ocupând integral trei săli din cadrul Palatului Parlamentului, unde peste 100 de expozanți au prezentat oferte imobiliare, de finațare, dar și servicii adiacente: arhitectură și design interior. Următoarea ediție este programată pentru 1-3 martie 2019.

bottom of page