top of page

STIRI

Casa Verde nZEB” – o initiativa nationala de sprijinire a constructiilor verzi din Romania

04.05.23

ASOCIAȚIA DEZVOLTATORILOR IMOBILIARI DIN ROMÂNIA – URBANIS (prescurtat ADIRU), este cea mai importanta asociatie de profil din Romania, fiind o asociație independentă, apolitică, nonguvernamentală.
ADIRU a participat in mod activ atat la intalnirile cu Guvernul Romaniei privind prelungirea programului Prima Casa pana in anul 2021, cat si la intalnirile cu reprezentantii Fondului Monetar International si ai Bancii Mondiale in legatura cu dezvoltarea si situatia pietei imobiliare din Romania.

ITA PRODUCTION este o companie cu experienta in productia de mese si scaune tapitate din lemn masiv.

Mesele sunt realizate dintr-o combinatie de stejar, cer si gorun.

Beneficiază de confort și exclusivitate în cadrul celui mai nou complex imobiliar de pe litoral – AXXIS Nova Resort & SPA

10.04.23

Dacă îți dorești să trăiești într-un loc deosebit și să te bucuri de lux și exclusivitate, atunci complexul imobiliar și hotelier AXXIS Nova Resort & Spa reprezintă alegerea ideală. Situat în zona Mamaia Nord, acest proiect imobiliar va cuprinde 6 imobile rezidențiale cu apartamente de lux, un hotel de 5 stele ce va fi deschis tot anul, precum și numeroase facilități și servicii high-end, pentru a-ți îndeplini toate nevoile și dorințele.

PESTE 8.000 DE PERSOANE AU VIZITAT SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI ÎN WEEK-ENDUL 22-24 NOIEMBRIE 2019

25.11.19

8.100 de vizitatori au trecut pragul ultimului târg imobiliar al anului, Salonul Imobiliar București, care a avut loc între 22-24 noiembrie la Palatul Parlamentului.

Cloud 9 Residence vă așteaptă la Salonul Imobiliar București!

18.11.19

Cloud9, complexul rezidențial din zona Pipera- Aviației, vă așteaptă la ultimul târg al anului cu noutăți despre proiect, care va fi livrat în primăvara anului 2020.

Riverside vine la Salonul Imobiliar București

18.11.19

Riverside Residence inseamnă o viață frumoasă. Este un loc unde copiii se pot plimba in siguranță cu bicicleta sau se pot juca in parc, in timp ce părinții au o placuta conversatie cu vecinii. Este un cadru confortabil, unde te poți bucura de casă și de timpul liber disponibil.

Cum poti primi GRATUIT un voucher in valoare de 500 euro pentru achizitia unei proprietati!

Jucatorii din piata si-au unit fortele si impreuna au hotarat sa iasa in piata cu cele mai bune preturi si oferte la PRIMUL si CEL MAI MARE TARG IMOBILIAR din capitala.

Romani, vi se pregateste ceva pe piata imobiliara!

10.04.23

Jucatorii din piata si-au unit fortele si impreuna au hotarat sa iasa in piata cu cele mai bune preturi si oferte.

Oferta Nordis Group, valabilă exclusiv în cadrul Salonului Imobiliar București 18-20 Nov

18.11.22

18, 19, 20 noiembrie – Se anunță un weekend cu oportunități de investiție la Salonul Imobiliar București, ultimul eveniment de vânzare din 2022, ce are loc la Palatul Parlamentului.
Nordis Group este prezent cu toate ansamblurile din portofoliu: Nordis Mamaia, Nordis Brașov, Nordis Sinaia, Nordis View și Nordis Primăverii și vă așteaptă la standul special amenajat, cu o ofertă fulger, valabilă doar 10 zile de la încheierea Salonului Imobiliar. 20 de unități beneficiază de discounturi super star, cuprinse între – 4% și -9% din valoarea unității, aplicate la metoda de plată tip investiție.

Nordis Group va oferi un CEC de investiție vizitatorilor de la Salonul Imobiliar București 2022

14.04.22

Nordis in cadrul Salonului Imobiliar Bucuresti

#ViațaÎnCulori alături de HILS Pallady Apartments

18.11.19

Paleta de opțiuni imobiliare a sectorului 3 se îmbogățește cu un nou ansamblu rezidențial plin de culoare – HILS PALLADY APARTMENTS.

Aqua City, singurul cartier din Romania cu apa de izvor la robinet, vă așteaptă la Salonul Imobiliar București

18.11.19

AQUA CITY, ansamblul rezidențial dezvoltat de Simart Arhitecture SA, este situat în zona de N-V a Bucureștiului, în sectorul 6, lângă Lacul Morii, cu acces direct din Soseaua Giulești și este dezvoltat pe o suprafață totală de 75.000 mp de teren.

PROPRIETARII APARTAMENTELOR VECHI ÎNCEP SĂ SIMTĂ PRESIUNE PE SCĂDEREA PREȚURILOR

17.11.19

În timp ce vechiul stoc locativ nu mai corespunde nevoilor și standardelor noilor generații, proprietarii de apartamente vechi încep să simtă presiune pe scăderea prețurilor, clienții orientându-se tot mai mult către ansamblurile noi de locuințe, concluzionează expozanții celui mai mare târg imobiliar, Salonul Imobiliar București, care ia startul pe 22 noiembrie la Palatul Parlamentului.

Vino la Salonul Imobiliar pe 05-07 mai să afli cum e să locuiești într-un ansamblu rezidențial premiat international: https://vernis-sunrise-villas.ro/

Situat în Comuna Corbeanca, ansamblul rezidențial VERNIS Sunrise Villas îți oferă acces facil la principalele zone de interes ale capitalei. Infrastructura bine pusă la punct îți permite să ajungi în mai puțin de 30 de minute în București, fiind astfel în punctul de întâlnire între liniștea naturii și vitalitatea capitalei. În imediata apropiere ai toate facilitățile esențiale pentru întreaga familie.

Descopera cele mai rafinate apartamente de lux din inima Bucurestiului, intr-un ansamblu rezidential exclusivist “Alongside Unirii Fountains” situat in zona Ultracentrala Unirii

10.04.23

Bine ai venit la Salonul Imobiliar, te asteptam la standul ansamblului rezidential Alongside Unirii Fountains - locul unde vei descoperi cele mai rafinate apartamente de lux din inima Bucurestiului!

CEL MAI MARE EVENIMENT IMOBILIAR AL ANULUI are loc saptamana viitoare la Palatul Parlamentului, detalii despre acces gratuit in text!

11.11.22

Salonul Imobiliar Bucuresti (www.sib.ro) nu este un simplu targ imobiliar, ci un eveniment pe care nu il poti rata daca planuiesti sa achizitionezi in viitorul apropiat o casa sau un apartament, fie intr-un ansamblu rezidential, fie intr-un bloc vechi, din Bucuresti, de la mare, de la munte, din Dubai, Spania sau unde visezi.

SALONUL IMOBILIAR BUCURESTI IA STARTUL PE 19 NOIEMBRIE la Palatul Parlamentului

17.11.21

REUNESTE CEA MAI REPREZENTATIVA OFERTA REZIDENTIALA LA ACEST MOMENT: PESTE 1 MILION DE METRI PATRATI CONSTRUITI
• Impact Developer, companie listata la bursa, isi prezinta oferta de cartiere rezidentiale
• Aqua City vine cu cel mai mare proiect de regenerare urbana din Bucuresti
• Axxis Nova Resort&Spa vine cu cea mai importanta oferta de apartamente pentru investitii sau case de vacanta

Apartamente finalizate la Arcadia Domenii

18.11.19

Proiectul Arcadia Apartments Domenii este construit pentru a oferi un mix ideal pentru omul modern: liniște, relaxare și confort în cea mai dinamică și activă zonă a Bucurestiului.

Nordis vinde camere de hotel la Salonul Imobiliar București

18.11.19

Cu o experiență de peste 11 ani în domeniul real estate, grupul de firme Nordis, cu capital integral românesc, construiește cel mai mare hotel de 5***** de pe de pe litoralul Mării Negre din România.

bottom of page