top of page
53220420_2705688482782326_69012880855526

Descopera cele mai rafinate apartamente de lux din inima Bucurestiului, intr-un ansamblu rezidential exclusivist “Alongside Unirii Fountains” situat in zona Ultracentrala Unirii

Ansamblul rezidențial Alongside Unirii Fountains este situat într-una dintre cele mai exclusiviste și căutate zone ale orașului, Ultracentral zona Unirii, cu acces facil la cele mai importante atracții ale Capitalei. Aici, luxul și confortul se îmbină într-un mod spectaculos, iar apartamentele noastre de top reprezintă o oportunitate unică pentru cei care își doresc să trăiască la cel mai înalt nivel.

Cu finisaje și dotări de cea mai înaltă calitate, fiecare apartament este proiectat pentru a oferi confort și rafinament, combinând elementele tradiționale cu cele moderne, pentru a crea un stil de viață aparte.

În plus, Alongside Unirii Fountains este conceput pentru a oferi o experiență unică de trăire în oraș, cu un design elegant și funcțional. Aici veți descoperi o oază de liniște și relaxare, în mijlocul agitației orașului.

Nu mai așteptați, alegeți să trăiți într-unul dintre cele mai exclusiviste locuri din București! Contactați-ne acum pentru a afla mai multe despre apartamentele noastre de lux și pentru a stabili o vizită la Salonul Imobiliar  la standul Alongside Unirii Fountains. Vă așteptăm cu drag!

bottom of page