top of page

STIRI

Oferta Nordis Group, valabilă exclusiv în cadrul Salonului Imobiliar București 18-20 Nov

18.11.22

18, 19, 20 noiembrie – Se anunță un weekend cu oportunități de investiție la Salonul Imobiliar București, ultimul eveniment de vânzare din 2022, ce are loc la Palatul Parlamentului.
Nordis Group este prezent cu toate ansamblurile din portofoliu: Nordis Mamaia, Nordis Brașov, Nordis Sinaia, Nordis View și Nordis Primăverii și vă așteaptă la standul special amenajat, cu o ofertă fulger, valabilă doar 10 zile de la încheierea Salonului Imobiliar. 20 de unități beneficiază de discounturi super star, cuprinse între – 4% și -9% din valoarea unității, aplicate la metoda de plată tip investiție.

Nordis Group va oferi un CEC de investiție vizitatorilor de la Salonul Imobiliar București 2022

14.04.22

Nordis in cadrul Salonului Imobiliar Bucuresti

#ViațaÎnCulori alături de HILS Pallady Apartments

18.11.19

Paleta de opțiuni imobiliare a sectorului 3 se îmbogățește cu un nou ansamblu rezidențial plin de culoare – HILS PALLADY APARTMENTS.

Aqua City, singurul cartier din Romania cu apa de izvor la robinet, vă așteaptă la Salonul Imobiliar București

18.11.19

AQUA CITY, ansamblul rezidențial dezvoltat de Simart Arhitecture SA, este situat în zona de N-V a Bucureștiului, în sectorul 6, lângă Lacul Morii, cu acces direct din Soseaua Giulești și este dezvoltat pe o suprafață totală de 75.000 mp de teren.

PROPRIETARII APARTAMENTELOR VECHI ÎNCEP SĂ SIMTĂ PRESIUNE PE SCĂDEREA PREȚURILOR

17.11.19

În timp ce vechiul stoc locativ nu mai corespunde nevoilor și standardelor noilor generații, proprietarii de apartamente vechi încep să simtă presiune pe scăderea prețurilor, clienții orientându-se tot mai mult către ansamblurile noi de locuințe, concluzionează expozanții celui mai mare târg imobiliar, Salonul Imobiliar București, care ia startul pe 22 noiembrie la Palatul Parlamentului.

PESTE 8.000 DE PERSOANE AU VIZITAT SALONUL IMOBILIAR BUCURESTI

8.300 de vizitatori au trecut pragul primului târg imobiliar al anului, Salonul Imobiliar București, care a avut loc week-endul trecut la Palatul Parlamentului.

AQUA CITY VINE LA SALONUL IMOBILIAR BUCURESTI!

AQUA CITY este singurul cartier din România cu apa de izvor la robinet. Situat în zona de N-V a Bucureștiului, în sectorul 6, lângă Lacul Morii, are acces direct din Soseaua Giulești și reprezintă un centru urban dezvoltat pe o suprafață totală de 75.000 mp de teren.

CEL MAI MARE EVENIMENT IMOBILIAR AL ANULUI are loc saptamana viitoare la Palatul Parlamentului, detalii despre acces gratuit in text!

11.11.22

Salonul Imobiliar Bucuresti (www.sib.ro) nu este un simplu targ imobiliar, ci un eveniment pe care nu il poti rata daca planuiesti sa achizitionezi in viitorul apropiat o casa sau un apartament, fie intr-un ansamblu rezidential, fie intr-un bloc vechi, din Bucuresti, de la mare, de la munte, din Dubai, Spania sau unde visezi.

SALONUL IMOBILIAR BUCURESTI IA STARTUL PE 19 NOIEMBRIE la Palatul Parlamentului

17.11.21

REUNESTE CEA MAI REPREZENTATIVA OFERTA REZIDENTIALA LA ACEST MOMENT: PESTE 1 MILION DE METRI PATRATI CONSTRUITI
• Impact Developer, companie listata la bursa, isi prezinta oferta de cartiere rezidentiale
• Aqua City vine cu cel mai mare proiect de regenerare urbana din Bucuresti
• Axxis Nova Resort&Spa vine cu cea mai importanta oferta de apartamente pentru investitii sau case de vacanta

Apartamente finalizate la Arcadia Domenii

18.11.19

Proiectul Arcadia Apartments Domenii este construit pentru a oferi un mix ideal pentru omul modern: liniște, relaxare și confort în cea mai dinamică și activă zonă a Bucurestiului.

Nordis vinde camere de hotel la Salonul Imobiliar București

18.11.19

Cu o experiență de peste 11 ani în domeniul real estate, grupul de firme Nordis, cu capital integral românesc, construiește cel mai mare hotel de 5***** de pe de pe litoralul Mării Negre din România.

Atria Urban Resort vine la Salonul Imobiliar București

Atria Urban Resort, proiectul rezidențial din sectorul 1, de lângă mall-ul Colosseum, participă la Salonul Imobiliar București între 22-29 noiembrie 2019.

INVESTITII DE PESTE 100 MILIOANE EUR IN NOI PROIECTE CU PESTE 6.000 DE UNITATI REZIDENTIALE, PREZENTE IN PREMIERA LA SALONUL IMOBILIAR BUCURESTI

Noi proiecte rezidențiale cu peste 6.000 de apartamente vor fi prezente în premieră la ediția a șasea a Salonului Imobiliar București, care începe vineri, 1 martie la Palatul Parlamentului. Executivul a aprobat săptămâna trecută plafonul total de garantare aferent Prima Casă 2019, cu fonduri totale de 2 miliarde de lei.

APPTOWN NORTH - LOCUINTA TA IN NORDUL BUCURESTIULUI!

APPTOWN PROPERTY prezinta AppTown North, un imobil rezidential ce isi propune sa iti ofere o experienta deosebita de locuire in nordul Bucurestiului. Amplasat in vecinatatea cartierelor Aviatiei si Pipera, pe Bd-ul. Pipera nr 1-2E, accesul se realizeaza cu usurinta din si inspre orice locatie din Bucuresti, atat cu mijloace de transport proprii, cat si cu mijloace de transport in comun.

PESTE 8.000 DE PERSOANE AU VIZITAT SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI ÎN WEEK-ENDUL 22-24 NOIEMBRIE 2019

25.11.19

8.100 de vizitatori au trecut pragul ultimului târg imobiliar al anului, Salonul Imobiliar București, care a avut loc între 22-24 noiembrie la Palatul Parlamentului.

Cloud 9 Residence vă așteaptă la Salonul Imobiliar București!

18.11.19

Cloud9, complexul rezidențial din zona Pipera- Aviației, vă așteaptă la ultimul târg al anului cu noutăți despre proiect, care va fi livrat în primăvara anului 2020.

Riverside vine la Salonul Imobiliar București

18.11.19

Riverside Residence inseamnă o viață frumoasă. Este un loc unde copiii se pot plimba in siguranță cu bicicleta sau se pot juca in parc, in timp ce părinții au o placuta conversatie cu vecinii. Este un cadru confortabil, unde te poți bucura de casă și de timpul liber disponibil.

SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI IA STARTUL PE 22 NOIEMBRIE ȘI ADUNĂ CEA MAI MARE OFERTĂ REZIDENȚIALĂ: PESTE 10.000 DE APARTAMENTE

04.11.19

Salonul Imobiliar București, cel mai mare târg de profil, ia startul pe 22 noiembrie la Palatul Parlamentului

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR @SIB

Impact Developer & Contractor este dezvoltatorul imobiliar cu experiență de 28 de ani pe piață, care se bucură de încrederea clienților săi. Prezența la Salon Imobiliar București dovedește interesul de a intra în contact direct cu cei interesați de achiziția unui apartament.

bottom of page