top of page
53220420_2705688482782326_69012880855526

Nordis vinde camere de hotel la Salonul Imobiliar București

      Cu o experiență de peste 11 ani în domeniul real estate, grupul de firme Nordis, cu capital integral românesc, construiește cel mai mare hotel de 5***** de pe de pe litoralul Mării Negre din România.

 

      Originalitatea proiectului constă în faptul că Nordis vinde camere de hotel pe care proprietarii le pot folosi sub formă de case de vacanță sau ca investiții.

 

      Nordis Mamaia Beach este situat în cea mai exclusivistă locație din Mamaia Nord. Întins pe o suprafață de peste 56.000 mp, are în componență peste 600 de camere, iar hotelul va fi deschis 12 luni pe an.

 

      Pe lângă camerele extrem de elegante, hotelul va dispune de cel mai mare SPA dintr-un hotel de pe litoralul românesc, având peste 1.800 mp (compus din piscină interioară și exterioară, sală de fitness, jacuzzi, aromaterapie, saune uscate si umede, hamam, etc.)

 

      De asemenea, oaspeții hotelului vor avea facilități și servicii premium: recepție de peste 550 mp, valet parking, 2 restaurante, 4 săli de conferință,  business lounge, loc de joacă pentru copii, cinematograf, Sky Bar/ Ballroom la ultimul etaj cu vedere panoramică, galerie comercială cu multiple branduri de lux.

 

      Stadiul construcției poate fi urmărit aici.

      Proiectul este doar primul din seria de hoteluri ce vor fi construite de grupul de firme Nordis, care își propune ca în următorii 5 ani să construiască hoteluri de 5***** în toate marile stațiuni de la mare și munte de pe teritoriul României și ulterior în afara țării.

bottom of page