top of page
53220420_2705688482782326_69012880855526

PESTE 8.000 DE PERSOANE AU VIZITAT SALONUL IMOBILIAR BUCUREȘTI ÎN WEEK-ENDUL 22-24 NOIEMBRIE 2019

      8.100 de vizitatori au trecut pragul ultimului târg imobiliar al anului, Salonul Imobiliar București, care a avut loc între 22-24 noiembrie la Palatul Parlamentului.

 

      Ajuns la a șaptea ediție, SIB a debutat cu Forumul „Salonul Imobiliar - Perspective si tendinte pentru 2020” organizat de Intact. Prezentă la forum, Primarul General al Bucureștiului, Gabriela Firea, a declarat: ”Deblocarea proiectului privind Planul Urbanistic General al Bucurestiului este o certitudine, urmand ca pana in finalul lunii aprilie a anului viitor sa fie prezenta prima varianta a plansei de reglementari, de o complexitate si nivel de detaliere pe care o capitala europeana merita sa le aiba. In felul acesta vom deschide o cale dreapta, nebirocratica si prietenoasa pentru investitii sanatoase, in concordanta cu nivelul de dezvoltare pe care ni-l dorim”.

 

      ”Este evenimentul cu cea mai mare suprafaţă de expoziţie, cu cel mai mare număr de dezvoltatori şi agenţii imobiliare care participă. Peste o mie de apartamente se cumpără în cadrul Salonului Imobiliar", a declarat Alin CARAMAN, organizatorul evenimentului. 

 

      Au fost reprezentate toate zonele capitalei: Sud Rezidențial și Metropolitan Residence acoperă foarte bine zona sudică a Bucureștiului, Hercesa, Citta, Green Point, Palladium, Romco Pallady, sau Anchor au oferte din estul Bucureștiului, Plaza Residence, Envogue, Aqua City, Militari Residence, Quadra Trees, sau Riverside au oferte din zona de vest, în timp ce Luxuria, Greenfield, Arcadia, Marmura, Avalon, H Pipera Lake, Cloud 9, Blackoak Stegarului, Atria Urban Resort, Ambasad’Or, Nordis, New Point, City Point sau Crown Residence – Metropolitan acoperă zona de nord. Totodată avem și proiecte din zona centrală și ultra-centrală a Bucureștiului: Metropolitan Viilor & Mihai Bravu, Lascar Residence sau H Eliade 9 și H Victoriei 139 de la Hagag. 

 

      Următoarea ediție va avea loc între 22-24 aprilie 2020. 

bottom of page