top of page

Dezabonare

Daca doriti sa nu (mai) primiti mesaje informative si promotionale legate de evenimentele organizate, produsele si serviciile furnizate de catre Organizator si/sau Expozanti sau daca aveti orice fel de cereri legate de modul de prelucrare si de protectie a datelor personale, va rugam sa transmiteti o solicitare responsabilului cu protectia datelor, pe adresa de email DORA.PATRASCU@KGR.RO, care va proceda la solutionarea cat mai rapida a solicitarii, cu respectarea insa a termenului de O LUNA prevazut de dispozitiile art. 12 alin. 3 teza I G.D.P.R.


Pentru a scurta procesul destul de indelungat al identificarii bazei/bazelor de date in care ati fost inregistrat si a datelor personale pe care le-ati furnizat, va rugam sa aveti amabilitatea sa ne comunicati 1. la ce editie a evenimentului ati participat (ex. Salonul Imobiliar Bucuresti oct.2022), precum si 2. adresa de email si numarul de telefon pe care le-ati furnizat cu acea ocazie in formularul electronic de pe platforma on-line Eventiful.

 

Din considerente legate de protectia datelor personale, va rugam ca informatiile de mai sus sa ni le comunicati fie printr-un email criptat (parolat), fie intr-un document/arhiva parolat/a atasat unui mesaj email necriptat (neparolat), urmand ca parola sa ne-o transmiteti separat, pe alt canal de comunicare, respectiv pe SMS sau WhatsApp la numarul de telefon 0723.541.432.

bottom of page