top of page
53220420_2705688482782326_69012880855526

Beneficiază de confort și exclusivitate în cadrul celui mai nou complex imobiliar de pe litoral – AXXIS Nova Resort & SPA

Beneficiază de confort și exclusivitate în cadrul celui mai nou complex imobiliar de pe litoral – AXXIS Nova Resort & SPA


Dacă îți dorești să trăiești într-un loc deosebit și să te bucuri de lux și exclusivitate, atunci complexul imobiliar și hotelier AXXIS Nova Resort & Spa reprezintă alegerea ideală. Situat în zona Mamaia Nord, acest proiect imobiliar va cuprinde 6 imobile rezidențiale cu apartamente de lux, un hotel de 5 stele ce va fi deschis tot anul, precum și numeroase facilități și servicii high-end, pentru a-ți îndeplini toate nevoile și dorințele.

Ai posibilitatea să achiziționezi apartamente de lux, complet echipate și finisate, ce dispun de terase generoase, cu vedere spre mare sau spre piscinele și curțile interioare verzi ale complexului. Te poți bucura de locuințe ce sunt echipate cu sistem smart home și dotate cu toate facilitățile moderne de confort și siguranță.

Descoperă primul complex imobiliar integrat din Mamaia Nord!

Fă cunoștință cu cel mai impresionant ansamblu rezidențial și hotelier de la țărmul Mării Negre! AXXIS Nova Resort & Spa este situat într-una dintre cele mai exclusiviste zone ale litoralului și va oferi apartamente de lux în Mamaia Nord, găzduite în 5 imobile rezidențiale cu arhitectură impresionantă. Acestea poartă numele unor cunoscute capitale europene: Madrid, Roma, Atena, Lisabona, Monte Carlo și Paris.


Complexul se va întinde pe 50.000 mp și va dispune de o plajă  administrată privat blue flag de peste 20.000 mp, fiind format din imobilele rezidențiale ce oferă peste 1500 de unități locative, precum și un hotel de 5 stele, AXXIS Mundi, deschis tot anul. În cadrul complexului există numeroase facilități premium, ce vor satisface nevoile de confort și lux ale rezidenților. Iată câteva exemple:

●  Centru SPA

●  Piscine încălzite

●  15.000 mp de spații verzi

●  Sală de fitness complet echipată

●  Beach Bar & Bistro

●  Galerie comercială exclusivistă

●  Locuri de joacă pentru copii

●  Cabinet medical

●  Hotel pentru animalele de companie

În plus, complexul dispune de locuri de parcare, atât subterane, cât și supraterane. Nu în ultimul rând, serviciile de concierge și de securitate 24/7 sunt la dispoziția ta pentru a-ți asigura confortul și siguranța.

Alege să locuiești în cea mai exclusivistă și luxoasă comunitate de pe litoralul Mării Negre!

Vei putea să te bucuri de cel mai înalt nivel de trai și de numeroase opțiuni de confort absolut, alegând din oferta de apartamente de lux disponibile în primul imobil ce va fi gata în acest an – blocul Madrid.

Fie că alegi un studio sau un apartament cu 2 sau 3 camere, vei avea parte de un spațiu de locuit elegant și rafinat, cu finisaje de cea mai bună calitate și cu o gamă largă de opțiuni de personalizare a designului interior.

Poți opta pentru 3 nivele de finisare: Luna, Solis și Axxis, cu o estetică ce variază de la stilul minimalist, la o locuință ce prezintă un aer mediteraneean, până la o ambianță ce redefinește conceptul de lux. Toate unitățile locative beneficiază de sistem Smart Home, încălzire prin pardoseală, centrală termică și aer condiționat.


Toate clădirile din cadrul complexului dispun de asemenea, de panouri solare și fațadă ventilată, dotări ce contribuie la reducerea costurilor energetice. Alege astfel, să locuiești într-o oază de liniște și confort, perfectă pentru a te relaxa și a trăi o viață așa cum îți dorești.

Nu pierde ocazia de a trăi sau de a investi într-unul dintre cele mai deosebite și exclusiviste locuri din Mamaia Nord: AXXIS Nova Resort & SPA!

bottom of page