top of page
53220420_2705688482782326_69012880855526

Riverside vine la Salonul Imobiliar București

      Riverside Residence inseamnă o viață frumoasă. Este un loc unde copiii se pot plimba in siguranță cu bicicleta sau se pot juca in parc, in timp ce părinții au o placuta conversatie cu vecinii. Este un cadru confortabil, unde te poți bucura de casă și de timpul liber disponibil.

 

      Riverside este primul proiect rezidențial din Vest-ul Bucurestiului cu infrastructură completă de calitate superioara care ofera locatarilor acces direct la drumurile publice si Autostrada A1, racord la toate utilitatile integrate intr-un proiect urbanistic unitar gandit pe termen lung. In Riverside, pe langa multe alte facilitati, toate proprietatile beneficiaza in sistem centralizat de canalizare cu statie de epurare proprie, instalatie stradala de stingerea incendiilor, conexiuni la energie electrica, gaze naturale si fibra optica.

 

      Intregul proiect este dezvoltat ca un refugiu verde, primitor, unde să te intorci acasă in natură, atat in conceptul creat, cat și al peisajului care il inconjoară. Este un cartier rezidențial liniștit, unde poți respira aer curat și te poți bucura de cantecul păsărilor, de adierea vantului și de glasul

copiilor care se joacă.

 

      Pentru a facilita viața rezidenților, cartierul oferă o gamă de servicii, cum ar fi: o grădiniță, un magazin de tip "Shop&Go" și un serviciu propriu de transport spre si catre București prin curse frecvente.

 

      Casele cu grădină au un design urban și inovator, realizat conform celor mai noi tendințe. Toate casele sunt rezistente la cutremur și corespund celor mai înalte standarde in domeniul construcțiilor. Acestea sunt ușor de întreținut și sunt dispuse corespunzător pentru a asigura spații de locuit luminoase și generoase. Toate casele dispun de o grădină cu terasă pentru a beneficia de viața in aer liber.

 

      Riverside se evidențiază prin arhitectura diferită de stilul caselor cu care suntem obișnuiți. Master-planul nostru a fost conceput pe ideea de individualitate și nu pe uniformitate.

bottom of page