top of page
53220420_2705688482782326_69012880855526

Romani, vi se pregateste ceva pe piata imobiliara!

Fiind vremuri grele, cei mai importanti jucatori din piata imobiliara au anuntat ca isi vor uni fortele pentru a crea cel mai mare eveniment din Romania – Salonul Imobiliar Bucuresti. (www.sib.ro)

Momentan, am aflat ca au pus la punct cu totii un plan de reduceri substantiale la achizitionarea unui apartament sau a unei case, dar si sa ofere premii consistente care sa ajute la mobilarea casei sau pentru dotarea cu echipamente  electronice de ultima ora.

Toti cei care vor sa isi achizitioneze o casa, un apartament sau chiar sa inchiereze o proprietate, vor avea sansa sa participle la Palatul Parlamentului la un targ al pietei imobiliare. Aici, organizatorii vor oferi gratuit degustari de vin, inghetata, cafea de specialitate, dulciuri – de la cei mai buni furnizori din domeniu – pentru ca si-au imaginat cat este de important sa aveti un cadru favorabil in care sa luati decizii atat de importante. Pret de o zi, puteti alege dintre ofertele imobiliare intr-un cadru placut, la inceput de Mai.

In plus, la intrarea in eveniment, toti participantii vor primi gratuit un jeton ce le va putea aduce premii, la alegere, in valoare de minim 1000 de lei

In CIFRE, Salonul Imobiliar Bucuresti (www.sib.ro)

reprezinta si:

1.  Reduceri de preturi insumand milioane de euro

2.  5500 mp de spatiu expositional, cel mai mare targ imobiliar din Romania

3.  Peste 100 de expozanti;

4.  595.000 mp construiti in ansambluri noi si disponibile pentru vanzare, multe dintre ele la oferta in cadrul targului;

5.  Preturi la apartamente si imobile pornind de la 40.000 de euro.


IMPORTANT:

Vom reveni curand cu detalii privind premiile oferite, asa ca urmariti stirile pietei imobiliare din Romania, concentrata acum mai mult ca niciodata pe oferte menite sa va ajute.

Salonul Imobiliar Bucuresti, 5-7 Mai, Palatul Parlamentului.

www.sib.ro


Intrarea este C1, cea principala, situata la intersectia dintre Bdul Libertatii si Bdul Natiunile Unite:

Pe Waze/Google Maps se cauta: Salonul Imobiliar.

Parcarea gratuita in incinta Palatului pe la C1, in limita locurilor disponibile.

Taxi-urile sau soferii Uber/Bolt au acces chiar pana la scarile Palatului Parlamentului.

bottom of page